Fyn

Ejendomsselskaber på Fyn

Få et overblik over ejendomsselskaber på Fyn

Ejendomsselskaber-i-danmark giver dit et nemt overblik over udvalgte ejendomsselskaber. Disse virksomheder har et unikt kendskab til branchen på Fyn, og de vil med glæde sikre, at du finder den bedst mulige arbejdsplads for din virksomhed.

Vores hjemmeside viser kun de absolut bedste ejendomsselskaber i branchen, så hvis du benytter ejendomsselskaber-i-danmark.dk, er du sikret rådgivning og service af absolut højeste kvalitet.

Se ejendomsselskaber på Fyn

Udvalgte ejendomsselskaber:

Jeudan


Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendomsselskab. Virksomheden sigter mod vækst ved at fokusere på dygtighed og tilgængelighed. Med mere en 350 kompetente og opmærksomme medarbejdere er du sikret service af absolut højeste kvalitet. Er du interesseret i et ejendomsselskab med mange års erfaring inden for rådgivning og administration af erhvervslejemål og ejendomme, er Jeudan den rette partner for dig.

Læs mere om Jeudan

ATP Ejendomme A/S

Er du på udkig efter en finansiel stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at drive forretning? Så er ATP Ejendomme A/S den korrekte virksomhed for dig. ATP Ejendomme A/S har mange års erfaring i ejendomsbranchen og vil med glæde hjælpe dig med en passende kontorløsning, så din virksomhed kan fokusere på kerneforretningen.  Virksomheden ser service som et af de absolut vigtigste faktorer for succes, og derfor møder du kun dygtige og engagerede medarbejdere i virksomheden. Oplev fordelene ved at samarbejde med et af Danmarks største ejendomsselskaber.

Læs mere om ATP Ejendomme A/S

Voxeværket

Voxeværket er Danmarks nye tilbud til virksomheder med vokseværk. Få et kontor eller din egen kontorplads i et åbent og inspirerende kontorlandskab. Få salgsmandens eller advokatens gode råd, når du har behov for det og nyd det stærke sociale sammenhold ved at ?bo sammen? med andre – uden ekstra gebyrer. Voxeværket er din sikre vej til fællesskab i skønne rammer for alle dem, der ikke længere gider sidde hjemme i kælderen, eller dem, der tænker tiden er moden til nye inspirerende omgivelser. 

Læs mere om Voxeværket

To populære kontorlejemål på Fyn

Nedenfor ser du et udvalg af de mest eftertragtede erhvervslejemål på Fyn. Klik dig ind på læs mere knappen for at få mere at vide om de enkelte lejemål.

Brogade 1, st., 5000 Odense C

Centralt i Odense C kan du finde et butikslokale til leje, der er ideelt til pizzaria eller takeaway. Lejemålet ligger i en markant ejendom og består af et stort butikslokale samt et baglokale og toilet. Mulighed for leje af parkeringspladser. Energimærke B. Læs mere.

Sverigegade 5, 3. sal, 5000 Odense C

Gennemrenoveret og unikt kontorlejemål på 3. sal beliggende på Odense havn. Lejemålet er senest været anvendt til undervisning, men kan indrettet så det fungerer som kontor – og eventuelt omdannes til to kontorlejemål. Lejemålet består på nuværende tidspunkt af fire store undervisningslokaler, to mødelokaler, to cellekontorer, to tekøkkener, fire toiletter samt et teknikrum og et depotrum. Læs mere.

Nyttige Links


Tjek disse links, hvis du overvejer at starte ny virksomhed eller har brug for rådgivning om kontorpladser eller ejendomsinvestering:

Find attraktive erhvervslejemål i København


København har en moderne infrastruktur med et erhvervsmæssigt potentiale, der hvert år tiltrækker et stort antal danske og internationale virksomheder, der ønsker at være repræsenteret i regionen. I den centrale del af København finder man først og fremmest attraktive erhvervslejemål til kontor og butik, mens produktions- og lagerlokalerne fortrinsvis er placeret i erhvervskvartererne i udkanten af byen.      
 

Butiksudlejning i København

Strøget og Købmagergade er Københavns store shopping-strøg. Den travle kundestrøm her har også positiv effekt på erhvervslejemål, ikke mindst butikslivet i City-områdets sidegader. Uden for centrum har bydelene hver sine egne handelskvarterer og strøggader som brogaderne. Søger du butik i storcenter, finder du adskillige gode muligheder som Fisketorvet, Field og Frederiksberg Centret. 
 

Søg erhvervslejemål i København

Kontorudlejning i København

Specielt i Indre by findes en høj koncentration af erhvervslejemål, der egner sig som kontorlokaler, der ofte ligger over butiksmiljøer. Brokvarterene råder også over et stort antal kontorlejemål til små og mellemstore virksomheder. I Ørestaden er der i de senere år blevet bygget en lang række topmoderne erhvervsejendomme med kontorlejemål, hvis størrelse og fleksibilitet især tiltrækker større og meget store virksomheder. 
 

Lagerlokaler til leje i København

Større lager- og produktionslokaler og faciliteter findes især uden for City-kernen. I mindre omfang er det dog muligt at finde mindre lagerlejemål i bynære områder som Amager, Sluseholmen samt Teglholmen, der huser en del produktionsvirksomheder.

Tre populære erhvervslejemål i København

Nedenfor ser du et udvalg af de mest eftertragtede erhvervslejemål i København. Klik dig ind på læs mere knappen for at få mere at vide om de enkelte lejemål.

Nyttige Links


Tjek disse links, hvis du overvejer at starte ny virksomhed eller har brug for rådgivning om kontorpladser eller ejendomsinvestering:

Ejendomsselskaber på Fyn

På Lokalebasen.dk kan du finde kompetente erhvervsmæglere, der kan hjælpe dig til en succesguld erhvervsudlejning. Du kan fx få hjælp til at udarbejde lejekontrakten, varetage udlejning af dine lejemål og få varetaget drift og vedligeholdelse.  

Find ejendomsselsskaber på Fyn

Ledige erhvervslokaler på Fyn

På Lokalebasen.dk kan du finde et stort udvalg af ledige kontor, lager og butikslokaler i hele København. Gratis og nemt kan du få information på de ledige lejemål, du finder attraktive.

Find ledige erhvervslejemål på Fyn

Start et selskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.