Sjælland

Ejendomsselskaber belliggende på Sjælland

Her kan du få et overblik over Sjællands største ejendomsselskaber


Er du interesseret i at være lejer hos et professionelt ejendomsselskab?
Så har ejendomsselskaber-i-danmark.dk sørget for at give dig et aktuelt overblik over de mest professionelle ejendomsadministratorer på Sjælland.

Vores populære hjemmeside guider dig til de skarpeste virksomheder inden for professionel administration af erhvervslejemål og erhvervsejendomme, så du kan fokusere på dine firmas kernekompetencer.

Genvej til ejendomsselskaber beliggende på Sjælland

Udvalgte ejendomsselskaber:

Jeudan

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendomsvirksomhed, der investerer i kontorer, boliger og detailejendomme i København. Virksomheden har specifikke kriterier som beliggenhed, størrelse og vedligeholdelsesstand, der skal opfyldes før en investering kan finde sted. Ved at være lejer hos Jeudan er du dermed sikret et højt kvalitets- og serviceniveau, hvilket er årsagen til Jeudans popularitet i Danmark.

Læs mere om Jeudan

ATP Ejendomme A/S

ATP Ejendomme A/S har et stort fokus på økonomisk tryghed, når det gælder investeringer i fast ejendom. Virksomheden er et datterselskab af ATP og blev stiftet i 1995. ATP Ejendomme A/S specialiserer sig i kontor- og detailejendomme og ejer mere end 76 ejendomme i Danmark. Virksomheden har mange års erfaring og har et unikt koncept for rådgivning og service: 360 graders god kundeservice. Virksomheden er et velanset ejendomsselskab i København og er klar til at hjælpe dig i din søgning.

Læs mere om ATP Ejendomme A/S

Carlsberg Byen P/S

Er du på udkig efter et ejendomsselskab, der kan hjælpe dig i din søgning efter erhvervelejemål på Sjælland?Så kan Carlsberg Byen P/S være din nye partner. Virksomheden står for at udvikle det 25 hektar store område, der også er kaldet Carlsberg Byen, som er beliggende i hjertet af København. Virksomheden beskæftiger i dag 20 kompetente og motiverede medarbejdere, der med glæde vil hjælpe dig med at skabe optimale løsninger for dine problemer inden for erhvervsejendomme. Kontakt virksomheden i dag, og bliv en del af Københavns erhvervslivs innovative fremtid.

Læs mere om Carlsberg Byen P/S

M. Goldschmidt Ejendomme A/S 

Hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S er du sikret ejendomme af højeste kvalitet. Det er med filosofien om, at velbeliggende og velholdte ejendomme tiltrækker de bedste lejere, at M. Goldschmidt Ejendomme A/S i dag er et af Sjællands mest eftertragtede ejendomsselskaber. Virksomhedens medarbejdere har mange års erfaring inden for branchen, og de vil med glæde rådgive dig, så du er sikret, at dine beslutninger passer overens med det nuværende marked. Er du derfor på udkig efter et professionelt ejendomsselskab, så er M. Goldschmidt Ejendomme A/S den perfekte partner for dig.

Læs mere om M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Voxeværket

Voxeværket er Danmarks nye tilbud til virksomheder med vokseværk. Få et kontor eller din egen kontorplads i et åbent og inspirerende kontorlandskab. Få salgsmandens eller advokatens gode råd, når du har behov for det og nyd det stærke sociale sammenhold ved at ?bo sammen? med andre – uden ekstra gebyrer. Voxeværket er din sikre vej til fællesskab i skønne rammer for alle dem, der ikke længere gider sidde hjemme i kælderen, eller dem, der tænker tiden er moden til nye inspirerende omgivelser. 

Læs mere om Voxeværket

Wihlborgs A/S

Wihlborgs har været aktive på det Danske marked i ca. 20 år og findes i dag på Københavns Vestegn i kommunerne Herlev og Ballerup i segmentet erhvervsejendomme. Med 180.000 m2 kontor- og lagerlokaler i Herlev og Ballerup er vi i stand til at tilbyde lejemål fra 50-10.000 m2. Kvalitet og pris er altid konkurrencedygtig.

Læs mere om Wihlborgs A/S

To populære kontorlejemål på Sjælland

Nedenfor ser du et udvalg af de mest eftertragtede erhvervslejemål på Sjælland. Klik dig ind på læs mere knappen for at få mere at vide om de enkelte lejemål.

Ringstedgade 11A, 3. sal, 4700 Næstved

Flot, centralt kontor til leje i Næstved, der er beliggende på gågaden. Lejemålet indeholder et forkontor med mulighed for reception, fem lyse kontorer, to toiletter, kopi-rum samt et køkken. Kontorlejemålet fremstår i en god stand og har energimærke D. Læs mere. 

Sct Hansgade 31, 4100 Ringsted

I Ringsted kan du finde et butikslokale til leje, der er beliggende på hovedstrøget i byen. Butikslokalet har store udstillingsvinduer, gode parkeringsforhold, fleksibel indretning samt beliggende centralt i shoppingmiljøet. Butikken har energimærke C. Læs mere.

Din guide til ledige erhvervslejemål i Kolding


Handelsbyen Kolding er Danmarks syvende største by med 57.500 indbyggere. Byen har et godt trafikalt netværk med buslinjer, en centralt beliggende togstation tæt på gågaden og yderst nem passaage til motorvej. Herudover har flyrejsende kun en halv times kørsel til Billund lufthavn. Grundet sin placering og kundemagnet Kolding Storcenter blev Kolding i 2013 kåret som Danmarks bedste handelsby vest for Storebælt. Dette har medført etablering af mangle forskellige erhvervslejemål. 
 

Butikslejemål i Kolding

Kolding kan tilbyde masser af spændende erhvervslejemål, herunder specialbutikker på gågaderne Jernbanegade, Slotsgade og Østergade. Mod nord ad Vejlevej ligger der på begge sider industri, større bolighuse samt byggemarkeder. På toppen af Vejlevej ligger Kolding Storcenter med flere end 120 butikker og blot to minutters kørsel til og fra motorvejen. 
 

Søg erhvervslejemål til leje i Kolding

Ledige kontorlejemål i Kolding

erhvervslejemål til kontorvirksomheder kan lejes i centrumgaderne som oftest over butikker og med udsigt til gågade. I industriområderne ved Vejlevej samt på toppen af Haderslevvej ligger der mange større moderne erhvervsejendomme, hvor nystartende såvel som etablerede virksomheder har fine muligheder for at finde præcis det kontorlejemål, der vil passe dem. 
 

Lej produktionslokaler i Kolding

Det er i vid udstrækning i Koldings vestlige områder, at man har mulighed for at finde de større og mellemstore lagerfaciliteter og produktionslokaler – for eksempel langs Vejlevej og i industriområdet omkring storcentret.

Tre populære erhvervslejemål i Kolding

Nedenfor ser du et udvalg af de mest besøgte erhvervslejemål i København. Klik dig ind på læs mere knappen for at få mere at vide om de enkelte lejemål.

Vejen til erhvervslejemål i Hillerød

 
Hillerød med 31.000 indbyggere er Nordsjællands trafikale såvel som handelsmæssige midtpunkt. Hillerød station har flere toglinjer mod København samt mange buslinjer, der forgrener sig ud over hele den nordsjællandske region og gør byen let tilgængelig. Erhvervsmæssigt har Hillerød formået at tiltrække en række store kendte medicinalvirksomheder som Novo Nordisk, Foss, Biogen Idec med flere. I bymidten har butikscentret Slotsarkaderne skabt et nyt populært handelscentrum. Dette har medført etablering af erhvervslejemål i området, som gavner erhvervslivet. Find ledige erhvervslejemål i Hillerød
 

Butik til leje i Hillerød

Hillerød har desuden rigtig fine indkøbsmuligheder på sin travle pulserende gågade. I den vestlige udkant af byen ved to af Hillerøds store indfaldsveje, Herredsvejen og Egespurs Allé, planlægges netop nu et nyt butikstorcenter med markant synlighed og nemme adgangsveje, der skal yderligere løfte byens og regionens handelsprofil. 

Kontorudlejning i Hillerød

Hillerød kan tilbyde et rigt og varieret udvalg af erhvervslejemål – kontorlejemål i allle størrelser og indretninger. Blandt byens store toneangivende kontorvirksomheder kan nævnes ATP samt Region Hovedstadens store hovedsæder. Nye iværksætter-virksomheder såvel som bestående firmaer kan også finde moderne ledige kontorlejemål i området langs Herredsvejen.    
 

Lagerlokaler til leje i Hillerød

Den sydvestlige del af Hillerød præges af industri og større erhvervslejemål med gode muligheder for at finde rummelige lager- og produktionslokaler med fin logistikken samt hurtige adgangsveje til motorvejsnettet. Også for mindre virksomheder og iværksættere kan erhvervslejemål findes.

Nyttige Links


Tjek disse links, hvis du overvejer at starte ny virksomhed eller har brug for rådgivning om kontorpladser eller ejendomsinvestering:

Ejendomsselskaber, Sjælland

På Lokalebasen.dk kan du finde professionelle erhvervsmæglere, der kan hjælpe dig til en succesguld erhvervsudlejning. Du kan blandt andet få hjælp til at udarbejde lejekontrakten, varetage udlejning af dine lejemål samt at få varetaget drift og vedligeholdelse.  


Find ejendomsselsskaber på Sjælland

Ledige erhvervslokaler på Sjælland

På Lokalebasen kan du finde ledige erhvervslokaler på Sjælland. Du kan både finde kontorlokaler, lagerlokaler og butikslokaler i alle størrelser. 

Gratis kan du får information på netop de lokaler, du finder interessante. 

Find ledige erhvervslejemål på Sjælland

Start et selskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.