København

Find det rigtige ejendomsselskab for dig i København

At finde ejendomme med tilfredsstillende service kan være utrolig kompliceret. Derfor har vi på ejendomsselskaber-i-danmark.dk samlet de absolut bedste ejendomsselskaber i København.

Vores samarbejdspartnere i København kan give dig professionel rådgivning, så du er sikret beslutninger, der passer overens med markedets nuværende kriterier. Vi forstår vigtigheden i at vælge den rigtige arbejdsplads, hvorfor du på ejendomsselskaber-i-danmark.dk kun finder de absolut bedste ejendomsselskaber.

Vi viser vej til de største ejendomsselskaber i København

Jeudan

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendomsvirksomhed, der investerer i kontorer, boliger og detailejendomme i København. Virksomheden har specifikke kriterier som beliggenhed, størrelse og vedligeholdelsesstand, der skal opfyldes før en investering kan finde sted. Ved at være lejer hos Jeudan er du dermed sikret et højt kvalitets- og serviceniveau, hvilket er årsagen til Jeudans popularitet i Danmark.

Læs mere om Jeudan

ATP Ejendomme A/S

ATP Ejendomme A/S har et stort fokus på økonomisk tryghed, når det gælder investeringer i fast ejendom. Virksomheden er et datterselskab af ATP og blev stiftet i 1995. ATP Ejendomme A/S specialiserer sig i kontor- og detailejendomme og ejer mere end 76 ejendomme i Danmark. Virksomheden har mange års erfaring og har et unikt koncept for rådgivning og service: 360 graders god kundeservice. Virksomheden er et velanset ejendomsselskab i København og er klar til at hjælpe dig i din søgning.

Læs mere om ATP Ejendomme A/S

Carlsberg Byen P/S

Carlsberg Byen P/S har hovedansvaret for udviklingen af Carlsberg Byen, der ligger i hjertet af København. Virksomheden har til formål at udvikle det 25 hektar store område til et grønt og innovativt bykvarter, der vil være et idéelt arbejdssted for enhver virksomhed med store drømme. Er du interesseret i at være en del af Københavns nye og interessante arbejdsmiljø i Carlsberg Byen? skal du kontakte Carlsberg Byen P/S, og de vil med glæde hjælpe dig med at udvikle tilfredsstillende løsninger, der er skræddersyet til dine behov.

Læs mere om Carlsberg Byen P/S

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

M. Goldschmidt Ejendomme A/S forvalter og udvikler ejendomme i København. Virksomheden udvælger kun de ejendomme, hvis beliggenhed og stand matcher deres kriterier. Med en filosofi om at velbeliggende og velholdte ejendomme tiltrækker de bedste kunder, er du hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S sikret ejendomme og service af den højeste kvalitet. Er du på udkig efter et professionelt ejendomsselskab, der kan give dig professionel rådgivning? Så  vil M. Goldschmidt Ejendomme A/S med glæde hjælpe dig til at tage de rigtige beslutninger.

Læs mere om M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Voxeværket

Voxeværket er Danmarks nye tilbud til virksomheder med vokseværk. Få et kontor eller din egen kontorplads i et åbent og inspirerende kontorlandskab. Få salgsmandens eller advokatens gode råd, når du har behov for det og nyd det stærke sociale sammenhold ved at ?bo sammen? med andre – uden ekstra gebyrer. Voxeværket er din sikre vej til fællesskab i skønne rammer for alle dem, der ikke længere gider sidde hjemme i kælderen, eller dem, der tænker tiden er moden til nye inspirerende omgivelser. 

Læs mere om Voxeværket

Wihlborg A/S

Wihlborgs har været aktive på det Danske marked i ca. 20 år og findes i dag på Københavns Vestegn i kommunerne Herlev og Ballerup i segmentet erhvervsejendomme. Med 180.000 m2 kontor- og lagerlokaler i Herlev og Ballerup er vi i stand til at tilbyde lejemål fra 50-10.000 m2. Kvalitet og pris er altid konkurrencedygtig.

Læs mere om Wihlborgs A/S

Find attraktive erhvervslejemål i København

København har en moderne infrastruktur med et erhvervsmæssigt potentiale, der hvert år tiltrækker et stort antal danske og internationale virksomheder, der ønsker at være repræsenteret i regionen. I den centrale del af København finder man først og fremmest attraktive erhvervslejemål til kontor og butik, mens produktions- og lagerlokalerne fortrinsvis er placeret i erhvervskvartererne i udkanten af byen.      
 

Butiksudlejning i København

Strøget og Købmagergade er Københavns store shopping-strøg. Den travle kundestrøm her har også positiv effekt på erhvervslejemål, ikke mindst butikslivet i City-områdets sidegader. Uden for centrum har bydelene hver sine egne handelskvarterer og strøggader som brogaderne. Søger du butik i storcenter, finder du adskillige gode muligheder som Fisketorvet, Field og Frederiksberg Centret. 

Søg erhvervslejemål i København

Kontorudlejning i København

Specielt i Indre by findes en høj koncentration af erhvervslejemål, der egner sig som kontorlokaler, der ofte ligger over butiksmiljøer. Brokvarterene råder også over et stort antal kontorlejemål til små og mellemstore virksomheder. I Ørestaden er der i de senere år blevet bygget en lang række topmoderne erhvervsejendomme med kontorlejemål, hvis størrelse og fleksibilitet især tiltrækker større og meget store virksomheder. 
 

Lagerlokaler til leje i København

Større lager- og produktionslokaler og faciliteter findes især uden for City-kernen. I mindre omfang er det dog muligt at finde mindre lagerlejemål i bynære områder som Amager, Sluseholmen samt Teglholmen, der huser en del produktionsvirksomheder.

To populære kontorlejemål i København

Nedenfor ser du et udvalg af de mest eftertragtede erhvervslejemål i København. Klik dig ind på læs mere knappen for at få mere at vide om de enkelte lejemål.

Klerkegade 19, 3. tv, 1307 København K

Lyst og indbydende kontorlokale til leje i Indre By i København. Lejemålet har en unik beliggenhed tæt på Østerport St., Kongens Have og Kongens Nytorv – og er derudover beliggende midt i et dynamisk, historisk kvarter med et rigt byliv, der rummer adskillelige hyggelige caféer og restauranter samt butikker. Ejendommen er energimærket E. Læs mere.

Nikolaj Plads 8, 3. sal., 1067 København K.

På Nikolaj Plads i centrum af København kan du finde et lyst og prominent kontorlokale med udsigt ud over Strøget og Nikolaj Kirke. Lejemålet er indrettet som et storrumskontor med tilhørende mødelokaler, og der er mulighed for indretning efter lejers ønsker og behov. Læs mere.

Ejendomsselskaber i København

På Lokalebasen.dk kan du finde kompetente erhvervsmæglere, der kan hjælpe dig til en succesguld erhvervsudlejning. Du kan blandt andet få hjælp til at udarbejde lejekontrakten, varetage udlejning af dine lejemål og få varetaget drift og vedligeholdelse.  

Find ejendomsselsskaber i København

Ledige erhvervslokaler i København

På Lokalebasen.dk kan du finde et stort udvalg af ledige kontor, lager og butikslokaler i hele København. Gratis kan du få information på de ledige lejemål, du finder attraktive.

Find erhvervslokaler i København

Din genvej til ejendomsselskaber

Her på siden kan du finde markedets skarpeste eksperter, når det drejer sig om effektiv ejendomsadministration af ejendomme på Fyn. 


Find ejendomsselskaber på Fyn

Start et selskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.