Jylland

Kompetente ejendomsselskaber i Jylland

Find et professionelt serviceret kontor i Jylland her

Ved at være lejer hos et professionelt og anerkendt ejendomsselskab er du sikret ordnede forhold, der passer til dine behov. Ejendomsselskaber-i-danmark giver dig et hurtigt overblik over nogle af Jyllands største ejendomsselskaber.

De ejendomsselskaber, du finder på vores side, er nøje udvalgt på grund af deres mangeårige erfaring og solide kendskab til branchen. Vælger du et lejemål fra et af disse ejendomsselskaber, er du sikret ejendomsadministration af højeste kvalitet.

Udforsk ejendomsselskaber i Jylland

Udvalgte ejendomsselskaber:


Jeudan

Jeudan har et solidt kendskab til markedet for erhvervsejendomme og lejemål, og er Danmarks største børsnoterede ejendomsselskab. Udover at have en stor mængde af ejendomme på Sjælland udbyder Jeudan diverse servicetilbud indenfor ejendomsrelaterede serviceydelser. Jeudan kan med sikkerhed hjælpe dig i din jagt på et bedre kendskab til markedet for erhvervsejendomme, og virksomhedens kompetente medarbejdere er altid beredte.

Læs mere om Jeudan

ATP Ejendomme A/S

ATP Ejendomme A/S er et af Danmarks største ejendomsselskaber, der ejer over 70 ejendomme i Danmark heraf adskillige i Jylland. Virksomheden ser både økonomisk tryghed og bæredygtighed som essentielle elementer i deres investeringer. Ydermere sørger ATP Ejendomme A/S for kun at hyre kompetente medarbejdere, der kan levere 360 graders service. Det vil sige service, der dækker alle kundernes behov. Er du interesseret i at finde et passende kontor for din virksomhed i Jylland, så vil ATP Ejendomme A/S med glæde hjælpe dig.

Læs mere om ATP Ejendomme A/S

Voxeværket

Voxeværket er Danmarks nye tilbud til virksomheder med vokseværk. Få et kontor eller din egen kontorplads i et åbent og inspirerende kontorlandskab. Få salgsmandens eller advokatens gode råd, når du har behov for det og nyd det stærke sociale sammenhold ved at ?bo sammen? med andre – uden ekstra gebyrer. Voxeværket er din sikre vej til fællesskab i skønne rammer for alle dem, der ikke længere gider sidde hjemme i kælderen, eller dem, der tænker tiden er moden til nye inspirerende omgivelser. 

Læs mere om Voxeværket


To populære erhvervslejemål i Kolding

Nedenfor ser du et udvalg af de mest besøgte erhvervslejemål i København. Klik dig ind på læs mere knappen for at få mere at vide om de enkelte lejemål.

Jernbanegade 7, 8400 Ebeltoft. 

Butikslejemål til leje der er centralt beliggende i Ebeltoft. Lejemålet er beliggende i stueplan med et stort regulært butikslokale, der ligeledes kan anvendes til kontor, personalefaciliteter m.m. Lejemålet istandsættes efter aftale. Energimærke C. Læs mere


Mariane Thomsens Gade 1, 8000 Aarhus C. 


Kontor til leje i ‘Pakhusene Aarhus Ø’, der er beliggende centralt i Aarhus og snart vil blive en spændende ny bydel med butikker, caféer, strandbar m.m. Læs mere her.

Din guide til ledige erhvervslejemål i Kolding


Handelsbyen Kolding er Danmarks syvende største by med 57.500 indbyggere. Byen har et godt trafikalt netværk med buslinjer, en centralt beliggende togstation tæt på gågaden og yderst nem passaage til motorvej. Herudover har flyrejsende kun en halv times kørsel til Billund lufthavn. Grundet sin placering og kundemagnet Kolding Storcenter blev Kolding i 2013 kåret som Danmarks bedste handelsby vest for Storebælt. Dette har medført etablering af mangle forskellige erhvervslejemål. 
 

Butikslejemål i Kolding

Kolding kan tilbyde masser af spændende erhvervslejemål, herunder specialbutikker på gågaderne Jernbanegade, Slotsgade og Østergade. Mod nord ad Vejlevej ligger der på begge sider industri, større bolighuse samt byggemarkeder. På toppen af Vejlevej ligger Kolding Storcenter med flere end 120 butikker og blot to minutters kørsel til og fra motorvejen. 
 

Søg erhvervslejemål til leje i Kolding

Ledige kontorlejemål i Kolding

erhvervslejemål til kontorvirksomheder kan lejes i centrumgaderne som oftest over butikker og med udsigt til gågade. I industriområderne ved Vejlevej samt på toppen af Haderslevvej ligger der mange større moderne erhvervsejendomme, hvor nystartende såvel som etablerede virksomheder har fine muligheder for at finde præcis det kontorlejemål, der vil passe dem. 
 

Lej produktionslokaler i Kolding

Det er i vid udstrækning i Koldings vestlige områder, at man har mulighed for at finde de større og mellemstore lagerfaciliteter og produktionslokaler – for eksempel langs Vejlevej og i industriområdet omkring storcentret.

Nyttige Links


Tjek disse links, hvis du overvejer at starte ny virksomhed eller har brug for rådgivning om kontorpladser eller ejendomsinvestering:

Ejendomsselskaber i Jylland

På Lokalebasen.dk kan du finde kompetente erhvervsmæglere, der kan hjælpe dig til en succesguld erhvervsudlejning. Du kan blandt andet få hjælp til at udarbejde lejekontrakten, varetage udlejning af dine lejemål og få varetaget drift og vedligeholdelse.  

Find ejendomsselsskaber i Jylland

Ledige erhvervslokaler i Jylland

På Lokalebasen.dk kan du finde et stort udvalg af ledige kontor, lager og butikslokaler i hele København. Gratis kan du få information på de ledige lejemål, du finder attraktive.

Find erhvervslejemål på Jylland

Din genvej til ejendomsselskaber

Her på siden kan du finde markedets skarpeste eksperter, når det drejer sig om effektiv ejendomsadministration af ejendomme på Fyn. 


Find ejendomsselskaber på Fyn

Start et selskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.