Kategorier
Uncategorized

Skab et godt arbejdsmiljø i kontorlokalerne med disse tips

Virksomhedens kontorlokaler er der, hvor virksomhedens medarbejdere skal levere de resultater, som skal skabe succes. Medarbejderne er en af virksomhedens vigtigste ressourcer, og derfor er det vigtigt at sørge for, at de har optimale vilkår for at kunne levere et godt stykke arbejde. I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan man skaber det bedst mulige arbejdsmiljø i kontorlokalerne, som kan styrke både trivsel, arbejdsglæde og produktivitet på kontoret. 

Lyt til dine medarbejdere

Hvad der kendetegner et godt arbejdsmiljø i virksomhedens erhvervslokaler, kan være svært at definere. Det gode arbejdsmiljø kan være et meget subjektivt begreb, som man kan være uenig om. Der kan både være fysiske og psykiske faktorer, som spiller ind i arbejdsmiljøet, og alle medarbejdere reagerer forskelligt på forskellige tiltag.

Netop fordi der er så stor forskel på, hvordan man opfatter et godt arbejdsmiljø i virksomhedens kontorlokaler, er det vigtigt, at du lytter til dine medarbejdere. Du kan indhente feedback fra medarbejderne via løbende spørgeskemaer eller arbejdsgrupper, hvor du spørger ind til deres holdning til det nuværende arbejdsmiljø og indhenter idéer til forbedringer.

Tænk på både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø

Når man ser på arbejdsmiljøet i virksomhedens erhvervslokaler, er det vigtigt, at man kommer hele vejen rundt og ikke blot kigger på det fysiske arbejdsmiljø, men også det psykiske. Det fysiske arbejdsmiljø relaterer sig til forhold såsom arbejdsstilling, arbejdsmetoder osv. Det psykiske arbejdsmiljø kan påvirkes af arbejdsopgavernes ensartethed, det sociale samvær på kontoret og ledelsesstil.

Når du ser på muligheder for at forbedre arbejdsmiljøet i kontorlokalerne, er det altså vigtigt, at du ser på det samlede billede. I forhold til det fysiske arbejdsmiljø kan du se på faktorer såsom møbler, inventar, støjgener og belysning på kontoret. Det psykiske arbejdsmiljø kan forbedres ved at se på, hvordan medarbejderne reagerer på den nuværende ledelsesstil og struktur og det sociale samvær, og om deadlines er for stramme.

Derfor er et godt arbejdsmiljø i kontorlokalerne vigtigt

Arbejdsmiljøet i virksomhedens kontorlokaler er en af de ting, der kan gøre en kæmpe forskel for både virksomheden og dens medarbejdere. Enhver medarbejder vil foretrække at arbejde for en virksomhed, hvor der sættes fokus på at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø for alle. Derfor kan du også nemmere tiltrække nye medarbejdere, når din virksomhed har et godt omdømme for sit arbejdsmiljø.Glade og tilfredse medarbejdere skaber ikke kun en god stemning i kontorlokalerne. Når trivslen og arbejdsglæden er høj på arbejdspladsen, vil produktiviteten også blive højere, mens det også styrker medarbejdernes kreativitet. Positive medarbejdere og et godt omdømme er altså ikke de eneste fordele, man kan opnå som virksomhed – det vil også give udslag på bundlinjen.

Kategorier
Uncategorized

Hvordan finder man erhvervslokaler i Århus?

Hvis du er på udkig efter erhvervslokaler i Århus, er det ikke altid helt nemt at finde frem til de rette rammer, som passer perfekt til din virksomhed. Boligmarkedet kan være svært at finde hoved og hale i, og i nogle perioder vil det være sværere at finde ledige lejemål. Så hvordan kan man bedst muligt finde frem til det rette erhvervslejemål i Århus?

Brug en online lejeportal

Den mest oplagte løsning for dig, der leder efter lokaler til leje i Århus, er at benytte en online lejeportal. Lokalebasen.dk tilbyder en garanti for, at du kan finde ethvert ledigt erhvervslejemål i Århus på deres hjemmeside. Det vil altså være her, du kan få det bedste overblik over de nuværende muligheder for at finde ledige lokaler i byen.

Når du benytter en online lejeportal, kan du selv filtrere alle lejemålene efter placering, pris og type af lejemål. Du kan derfor hurtigt målrette din søgning, så du kun får vist erhvervslokaler i Århus inden for den prisramme, som du har fastsat. Derudover kan du søge efter mange forskellige typer af erhvervslejemål. Det inkluderer bl.a. disse kategorier:

  • kontorlokaler
  • kontorhoteller
  • lagerlokaler
  • butikslokaler
  • kontorfællesskaber
  • mødelokaler
  • parkeringspladser.

Der er fordele og ulemper ved de forskellige typer af erhvervslejemål i Århus, så det er vigtigt, at du først tænker over, hvad der vil passe bedst til din virksomhed og jeres arbejdsplads.

Tjek ledige lokaler til leje i Århus hos ejendomsselskaberne

Hvis du vil finde lokaler til leje i Århus, vil du ofte støde på annoncer fra ejendomsselskaber. Der findes mange store ejendomsselskaber i Danmark, som investerer i ejendomme i hele landet. Det gælder også i Århus, hvor alle de største ejendomsselskaber i landet er til stede.

Vil du finde erhvervslokaler i Århus, er det derfor oplagt at tjekke ejendomsselskabernes hjemmesider for at tjekke deres ledige lejemål. På vores side kan du få et overblik over nogle af de bedste og mest velansete ejendomsselskaber i Danmark.

Fordele ved at leje erhvervslejemål i Århus hos et ejendomsselskab

Når du lejer et erhvervslejemål i Århus hos et ejendomsselskab, kan du opnå flere fordele. Ejendomsselskaberne er eksperter i handel med og udlejning af erhvervsejendomme, og derfor har du at gøre med nogle af de mest professionelle og kompetente udlejere. Derfor kan du være sikker på, at de har styr på alt det administrative og juridiske arbejde, som naturligt følger med, når man lejer lokaler i Århus til virksomheder. Derudover kan de ofte tilbyde attraktive ejendomme på de mest eftertragtede lokationer i byen.

Kategorier
Uncategorized

Ejendomsselskaber i Danmark – alt, du skal vide

Leder du efter et nyt erhvervslokale, eller måske ønsker du at investere i ejendomme? Uanset hvad kan det være en god ide at få professionel hjælp, så du er sikker på, at den ejendom, du ender med, lever op til de krav og ønsker, du måtte have. Vi gennemgår her i artiklen, det du skal vide om ejendomsselskaber i Danmark, så du kan finde de rette erhvervsejendomme og investeringsejendomme til dig. 

De største ejendomsselskaber i Danmark

Først og fremmest vil vi se på de største ejendomsselskaber i Danmark, som er specialister i udlejning og handel af erhvervsejendomme og investeringsejendomme.

Nogle af de største ejendomsselskaber i Danmark er:

  • Jeudan
  • ATP Ejendomme A/S
  • Carlsberg Byen P/S 
  • Voxeværket.

Alle de ovenstående ejendomsselskaber operer i Danmark og kan findes på både Fyn, Sjælland, i Jylland samt København. De har alle mange års erfaring med at rådgive inden for både erhvervsejendomme og investeringsejendomme og er derfor gode specialister at gå til, hvis du har brug for råd og tips. Her hos Ejendomsselskaber i Danmark tror vi på, at et godt arbejdsmiljø blandt andet kommer af ens rammer og omgivelser. Vi mener derfor også, at det er vigtigt at finde den rette erhvervsejendom til din virksomhed, så du er sikret et godt arbejdsmiljø. Det hjælper vi dig med ved at guide dig godt på vej mod nogle af eksperterne på området – blandt andet dem, som kan ses på listen ovenfor. 

Hvordan hjælper selskaberne med at give dig et godt arbejdsmiljø?

Du tænker nok ’hvorfor overhovedet gøre brug af ejendomsselskaber i Danmark?’ – og det kan vi godt forstå. Du kender jo bedre end nogen anden til de ønsker og krav, som du har til din nye erhvervsejendom og investeringsejendom. Dog kan det stadig godt betale sig at gøre brug af nogle eksperter. 

Først og fremmest kan de give dig gode råd, som du måske ikke selv havde tænkt over, hvis ikke du gjorde brug af deres hjælp. Derudover har de også nogle andre kontakter inden for erhvervsejendomme og investeringsejendomme, så du kan få vist skjulte skatter på markedet, du ellers ikke havde fundet. Det betyder også, at du sparer tid og energi på selv at lede efter den rette ejendom, da du har et hold af eksperter til at hjælpe dig.

Kunne du tænke dig at læse mere om de forskellige selskaber, kan du klikke dig ind på vores forskellige sider for steder i Danmark. Her kan du lære mere om de selskaber, der er nær dig.